Voor verloskundigen


Jij verdient beter!

Samen met jou wil Verlospunt de obstetrische markt voorzien van een nieuwe manier van samenwerken.
Verlospunt wil de werkgelegenheid voor jou, als net afgestudeerde óf juist als ervaren verloskundige, én de kwaliteit van de verloskundigen op de arbeidsmarkt bevorderen.

Via Verlospunt kunnen opdrachtgevers, vanuit de eerste-, tweede of derdelijnszorg, een oproep voor een vacature of (ad hoc) dienst plaatsen. 

 Van openstaande vacature of dienst tot samenwerking

    Stap 1: registreer je als verloskundige
    Stap 2: vul je persoonlijke profiel in
    Stap 3: oproepen ontvangen

Kwaliteit

Na het inschrijven en het aanmaken van je profiel, worden je gegevens en registraties gecontroleerd door Verlospunt. Hiermee borgt Verlospunt de kwaliteit van de verloskundigen in de database. Voor opdrachtgevers is dit een belangrijke reden om voor Verlospunt te kiezen.

De volgende punten worden gecontroleerd:

  • Compleet CV;
  • Verificatie BIG register;
  • Verificatie NAW gegevens;
  • Controle (evt.) beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Controle (evt.) KVK inschrijving.

Wat kan Verlospunt jou als verloskundige bieden?

Werkgelegenheid voor elke verloskundige

Het maakt niet uit of je op dit moment wel of niet werkzaam bent als verloskundige. Of dat je net afgestudeerd bent of al langer werkzaam bent. Je kunt naast je huidige arbeidscontract prima aan het werk via Verlospunt.

Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je extra via Verlospunt als verloskundige wilt gaan werken. Dit doe je door alleen te reageren op de vacatures of diensten die in jouw eigen agenda passen.

Overzichtelijk op één plek alle vacatures bij elkaar

Er zijn veel websites waar opdrachtgevers vacatures kunnen plaatsen, zoals op de Nationale vacature bank en Monsterboard, maar ook in bijvoorbeeld het Tijdschrift voor Verloskundigen (TvV) of op de KNOV website. Het blijft lastig, wanneer je op zoek bent naar een vacature voor verloskundige, om overzicht te houden. Voor dit probleem is Verlospunt de uitkomst. Op één plek alle vacatures bij elkaar.

Flexibel werken, alleen reageren als het je zelf past

Als je als verloskundige via Verlospunt reageert op vacatures en/of diensten, bepaal je zelf wanneer je wilt werken. Hierdoor kun je zoveel en zo weinig werken als je zelf wilt.

Kans om buiten de eigen (vaste) aanstelling te werken

Als je als verloskundige al een aanstelling hebt binnen een (obstetrische) organisatie, dan kun je via Verlospunt extra werken. Je bepaalt zelf wanneer je wilt reageren. Misschien werk je 60% in vaste dienst, maar wil je af en toe een dag extra werken. Verlospunt bied je deze mogelijkheid.

Kans op een (vaste) aanstelling

Doordat je als verloskundige af en toe aan het werk bent bij een bepaalde praktijk, bedrijf of organisatie, kan het zijn dat je hier uiteindelijk een (vaste) aanstelling krijgt.

Geen abonnementskosten

Op dit moment is Verlospunt gratis.

Snelle inschrijfperiode (5 minuten)

Inschrijven bij Verlospunt duurt slechts 5 minuten. Uitschrijven kan altijd. Je gehele profiel wordt in dat geval verwijderd uit het systeem, neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Vacature of dienst altijd, snel en overzichtelijk te ontvangen via een e-mail notificatie

Verlospunt stuurt je een e-mail notificatie als er een vacature of dienst geplaatst wordt door een opdrachtgever. Deze notificaties per email kun je zelf instellen: wil je ze bijvoorbeeld voor een bepaalde provincie ontvangen, dagelijks of elke week, enz.

Ook is het mogelijk dat Verlospunt telefonisch contact met je opneemt, wanneer we een oproep hebben gevonden die past bij jou profiel.

Werkervaring binnen verschillende praktijken/ bedrijven

Verlospunt bied je de mogelijkheid om werkervaring op te doen binnen de eerste, tweede of derde lijn en daarnaast ook binnen echocentra of opleidingsinstituten. Deze werkervaring kan je horizon verbreden. Wie weet doe je in een andere praktijk/ bedrijf kennis en kunde op wat je ook kunt gebruiken in je eigen praktijk. Het werken op verschillende terreinen via Verlospunt zal je professionaliteit ten goede komen en je CV doen toenemen.

Vergroten van eigen professionaliteit en individuele groei

Door werkervaring in andere praktijken en bedrijven op te doen, vergroot je je eigen kwaliteiten en competenties en stimuleer je je individuele groei als verloskundige.

Netwerken binnen de obstetrische sector

Door het werken binnen andere obstetrische organisaties zul je je eigen netwerk vergroten.

Dus ben jij verloskundige en wil je bij een (andere) obstetrische opdrachtgever aan het werk in de eerste, tweede of derde lijn, bij een echocentrum of een opleidingsinstituut, dan is Verlospunt dé plek voor jou! Neem vijf minuten de tijd om je in te schrijven bij Verlospunt.