Verlospunt maakt het verschil!

Door persoonlijk contact en ervaring binnen de verloskunde kunnen wij je verder helpen.

Leuk je te ontmoeten

Ik ben Tria van Verlospunt. Dertien jaar lang heb ik met veel plezier in de Verloskunde gewerkt, waarvan tien jaar gecombineerd met het onderwijs.

Sinds 2016 heeft Verlospunt zich ontwikkeld van een goed idee naar een laagdrempelige organisatie. We zijn erin geslaagd om vraag en aanbod in de verloskunde bij elkaar te brengen. De verloskunde is nu een platform rijker dat er nog niet was. Daar ben ik trots op!

Verlospunt draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van de professional en ontzorgt opdrachtgevers in de eerste, tweede en derde lijn, bij het oplossen van openstaande diensten op korte of lange termijn. Dit scheelt veel kostbare sollicitatie procedures.
Bij ons kun je een professional laten meewerken en dan besluiten of je verder met elkaar wilt. ‘Dit is wat de verloskunde nodig heeft!’ is dan ook een vaak gehoorde uitspraak van professionals in de verloskunde, waar ik helemaal achter sta!

Bart, HP

Haan Personeelsdiensten B.V. (HP) is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en heeft een rijke ervaring in de uitzendbranche, korte lijntjes en denkt altijd in oplossingen.
Verlospunt werkt voor de backoffice samen met HP.

HP is persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar, belangstellend en energiek!
En dat is precies de reden waarom Verlospunt met HP samenwerkt!

Dit is Bart, directeur van HP, maar zo ziet hij zichzelf niet. Hij kan niet zonder zijn team van enthousiaste en gedreven medewerkers en voelt zich één van hen, dat siert hem!
Bart en zijn team zetten zich in voor de professionals van Verlospunt en zorgen op een plezierige en laagdrempelige manier dat iedereen aan het werk kan en daarvoor beloond wordt.

Meer vragen?