Verlospunt maakt het verschil!

Door persoonlijk contact en ervaring binnen de verloskunde kunnen wij je verder helpen.

Leuk je te ontmoeten

Ik ben Tria van Verlospunt. Dertien jaar lang heb ik met veel plezier in de Verloskunde gewerkt, waarvan tien jaar gecombineerd met het onderwijs.

Tijdens een nachtdienst met Doete (verloskundige) is Verlospunt ontstaan, er was op dat moment een groot tekort aan verloskundigen, maar nergens was iemand ad hoc beschikbaar. Dat moest anders kunnen! Oplossingsgericht als we waren, gingen we aan de slag.

In een paar jaar tijd heeft Verlospunt zich ontwikkeld van een goed idee naar een laagdrempelige organisatie. We zijn erin geslaagd om vraag en aanbod in de verloskunde bij elkaar te brengen. De verloskunde is nu een platform rijker dat er nog niet was. Daar ben ik trots op!

Sinds 2020 is Doete een andere weg ingeslagen met haar prachtige bedrijf Dubbel Zen (pretecho’s aan huis en zwangerschapscursussen).

Verlospunt draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van de professional en ontzorgt opdrachtgevers in de eerste, tweede en derde lijn, bij het oplossen van openstaande diensten op korte of lange termijn. Dit scheelt veel kostbare sollicitatie procedures.
Bij ons kun je een professional laten meewerken en dan besluiten of je verder met elkaar wilt. ‘Dit is wat de verloskunde nodig heeft!’ is dan ook een vaak gehoorde uitspraak van professionals in de verloskunde, waar ik helemaal achter sta!

Saako en Erik, Inzet

In 2013 zijn Saako de Boer en Erik Mous, twee jeugdvrienden van elkaar, gestart met hun eigen uitzendbureau: Inzet.nl
Ze hebben een schat aan ervaring in de uitzendbranche en de ambitie om tradities te verbreken.
Verlospunt werkt voor de verloning van haar professionals samen met Inzet.nl

Inzet is persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar, belangstellend en energiek!
En dat is precies de reden waarom Verlospunt met Inzet.nl samenwerkt!

Achter Saako en Erik staat een team van enthousiaste en gedreven medewerkers.
Zij zetten zich in voor de professionals van Verlospunt en zorgen op een plezierige en laagdrempelige manier dat iedereen aan het werk kan en daarvoor beloond wordt.

Meer vragen?