Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Doete & Tria van Verlospunt

Doete,
verloskundige

Wist je dat het idee van Verlospunt ontstaan is in een nachtdienst?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben Doete Reitsma en sinds 2012 afgestudeerd en werkzaam als klinisch verloskundige. Samen met Tria werkte ik op de verloskamers.
In 2015 bedachten we het concept van Verlospunt wat we in de afgelopen jaren verder ontwikkeld hebben.

Trots op het punt waar we nu staan! Met onze ervaring & kennis kunnen we opdrachtgevers en professionals aan elkaar koppelen. Daarnaast belonen we onze professionals met een hoger uurtarief en volledige km vergoeding! Wij vinden namelijk dat je als flexibele professional beter verdient. Letterlijk & figuurlijk dus.

Wij maken het verschil!

Door persoonlijk contact en ervaring binnen de verloskunde kunnen wij jullie verder helpen.

Tria,
obstetrie verpleegkundige

Ik ben Tria Zwerver en heb 13 jaar met veel plezier als Obstetrieverpleegkundige gewerkt, waarvan 10 jaar gecombineerd met het geven van onderwijs.
Tijdens een nachtdienst met Doete is Verlospunt ontstaan, er was op dat moment een groot tekort aan verloskundigen, maar nergens was iemand ad hoc beschikbaar.
Dat moest anders kunnen! Oplossingsgericht als we zijn, gingen we aan de slag.
In een paar jaar tijd heeft Verlospunt zich ontwikkeld van een goed idee naar een laagdrempelige organisatie. We zijn erin geslaagd om vraag en aanbod in de verloskunde bij elkaar te brengen. Daar ben ik trots op!
De verloskunde is nu een platform rijker dat er nog niet was. Verlospunt draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van de professional en ontzorgt opdrachtgevers in de eerste, tweede en derde lijn, bij het oplossen van openstaande diensten op korte of lange termijn. Dit scheelt veel kostbare sollicitatie procedures. Bij ons kun je een professional laten meewerken en dan besluiten of je verder met elkaar wilt. ‘Dit is wat de verloskunde nodig heeft!’ is dan ook een vaak gehoorde uitspraak van professionals in de verloskunde, waar ik helemaal achter sta!

Meer vragen?