Voor opdrachtgevers


Verlospunt is dé oplossing voor je openstaande verloskundige vacature en/ of dienst

Verlospunt is hét online platform met vacatures en diensten voor professionals in de verloskunde.

Verlospunt laat zien dat de samenwerking tussen jou als opdrachtgever en de verloskundigen in de arbeidsmarkt anders kan. Verlospunt zoekt voor jouw organisatie de juiste verloskundige en regelt verder alle zaken omtrent werving, selectie & uitzenden.

Van openstaande vacature of dienst tot samenwerking

    Stap 1: registreer je als opdrachtgever
    Stap 2: plaats jouw vacature of dienst met specifieke wensen
    Stap 3: laat Verlospunt de juiste verloskundige voor je zoeken
    Stap 4: geef akkoord en laat de verloskundige voor je werken

Kwaliteit

Verlospunt streeft naar een database met kwalitatief hoogstaande verloskundigen. Kwaliteit wordt gewaarborgd doordat met alle verloskundigen die zich inschrijven bij Verlospunt contact wordt opgenomen. Gegevens en registraties worden gecontroleerd. 

Welke opdrachtgevers kunnen gebruik maken van Verlospunt?

  • Ziekenhuizen en Universitair Medische Centra
  • Verloskundigenpraktijken
  • Caseload verloskundigen
  • Echocentra
  • Verloskunde academies
  • Onderwijsinstellingen

Welke verloskundigen zouden voor je kunnen gaan werken?

  • (klinisch) verloskundigen
  • caseload verloskundigen
  • verloskundig echoscopisten
  • verloskundig docenten

Wat biedt Verlospunt?

Overzichtelijk op één plek alle vacatures bij elkaar

Er zijn vele mogelijkheden waar je als opdrachtgever een openstaande vacature kunt plaatsen. Naast dat deze mogelijkheden vaak behoorlijke kosten met zich meebrengen (gemiddeld 350,- euro per advertentie), zullen de verloskundigen op verschillende plekken moeten gaan zoeken voor (jouw) vacatures.

Hierdoor is het lastig om op een eenvoudige manier de juiste verloskundige te vinden. Voor dit probleem is Verlospunt de uitkomst. Op één plek alle vacatures bij elkaar.

Geen langdurige en kostbare sollicitatierondes

Door gebruik te maken van Verlospunt kun je geld besparen op een sollicitatieprocedure.

Wensen m.b.t. een verloskundige aan te geven

Wanneer je een oproep plaatst kun je kiezen voor specifieke wensen m.b.t. opleiding (bijvoorbeeld echografie opleiding), registraties (zoals KNOV) en software kennis (Mosos, Orfeus, Onatal et cetera).

Binnen 24 uur kan de verloskundige voor je aan het werk zijn

De samenwerking tussen jou en de geselecteerde verloskundige kan van start gaan wanneer de benodigde praktische zaken door uw eigen organisatie (bijvoorbeeld P&O) geregeld zijn. Denk hierbij aan een tijdelijke personeelspas en een uniform. Voor de meeste instellingen zullen deze praktische zaken binnen 24 uur geregeld zijn. Plaats een dienst of vacature op tijd om met deze zaken rekening te kunnen houden.

Mogelijkheid om de verloskundige in dienst te nemen

Wanneer de samenwerking tussen jou en de geselecteerde verloskundige bevalt, kunnen jullie (tegen vergoeding) een dienstverband aangaan.

Meer tevredenheid en rust binnen je eigen obstetrisch team

Het oplossen van een tekort aan verloskundigen is in de praktijk soms lastiger dan gedacht. Vaak wordt een beroep gedaan op de verloskundigen uit het bestaande team, wat vraagt om flexibiliteit van de teamleden en kan leiden tot een (te) hoge werkdruk en risico op ziekteverzuim. Doordat je als werkgever naast je eigen team een mogelijkheid heeft om een vacature of (ad hoc) dienst te kunnen plaatsen bij Verlospunt, zal er meer tevredenheid en rust binnen jouw obstetrische team ontstaan.

Hogere kwaliteit professionals, door ervaring binnen andere obstetrische werkvelden

Verlospunt wil de werkgelegenheid voor én de kwaliteit van verloskundigen bevorderen. Doordat de verloskundigen via Verlospunt werkervaring bij verschillende obstetrische opdrachtgevers kunnen opdoen, kunnen zij hun eigen ervaring en professionaliteit vergroten. Tevens blijven zij hierdoor kritisch kijken naar hun eigen handelen, maar ook naar het handelen binnen andere en hun eigen organisatie.

Heb je een openstaande vacature of dienst? Schrijf je dan nu in!