Zo werkt Verlospunt

Vul contactformulier in

Geef binnen 2 minuten aan dat je een professional (verloskundige of verpleegkundige) zoekt.

Telefonisch contact

Wij nemen binnen 24u contact met je op om je opdracht door te nemen.

Match

Wij zoeken de best beschikbare professional en geven deze aan je door.

Akkoord opdrachtgever

Ontvang het CV van de professional en geef akkoord. Laat de professional meewerken voordat zij aan haar diensten begint.

Gewerkte uren

De professional vult de gewerkte uren in.
Accordeer deze en de professional wordt via onze payroll organisatie uitbetaald.

Ontvang factuur

Achteraf ontvang je een factuur van Inzet.nl, het uitzendbureau waar we mee samen werken.

Op zoek naar een nieuwe collega?

We hebben ruim 400 professionals in onze database. Dit zijn verloskundigen en obstetrie verpleegkundigen die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar ook professionals die naast hun huidige baan, inzetbaar zijn voor een aantal dagen in de maand.

Mochten jullie (ad hoc) een professional nodig hebben, dan zoeken wij de meest geschikte en beschikbare voor jullie!

Verlospunt werkt samen met Inzet.nl, een uitzendbureau. Samen ontzorgen we ziekenhuizen (en praktijken) die op zoek zijn naar verloskundigen en obstetrie verpleegkundigen.

Voor opdrachtgevers scheelt dit langdurige sollicitatieprocedures. Het is via ons namelijk mogelijk om een professional een aantal diensten mee te laten werken op de afdeling, om te kijken of ze past in het team en bij de afdeling. Vervolgens besluiten jullie samen of je met elkaar verder gaat.

‘Doe een beroep op onze verloskundigen en obstetrie verpleegkundigen’

Voordelen Verlospunt

Op welke manier kunnen we jullie ontzorgen?

Geen sollicitatiekosten

Geef kosteloos en vrijblijvend een oproep aan ons door! Ben je tevreden met onze keuze? Laat dan de professional voor je werken. Je betaalt, naast het uurtarief van de professional, alleen een factor voor de bemiddelingskosten, via onze payroll organisatie.

Krijg planning rond

Plaatst een oproep bij Verlospunt en krijg de planning rond, ontzorg en breng rust en tevredenheid terug in je team. Acuut een professional nodig bij ziekte of juist voor een vakantie- of verlof periode? Bij ons ben je op het juiste adres!

Uitzendbasis

Alle administratie met betrekking tot verloning, pensioenopbouw en vakantiegeld nemen we je uit handen.
Achteraf ontvangt jouw organisatie de factuur.

Langer samenwerken

Wil je de verloskundige of obstetrie verpleegkundige na verloop van tijd toevoegen aan jullie team? Geen probleem, je kunt de professional, na 1100 uur kosteloos overnemen. Wil je dit al eerder, dan betaal je een vergoeding.

Bespaar tijd

Een oproep uitzetten bij Verlospunt, bespaart tijd en geld op een langdurige sollicitatieprocedure. Laat de professional een aantal diensten meewerken en kijk of ze past binnen het team.

24/7

Een oproep kan 24/7 doorgegeven worden aan Verlospunt. Binnen 24 uur ontvang je van ons een telefoontje en gaan we op zoek naar de juiste professional die past bij jouw oproep.